all about you

u prirodi je čovjeka žudnja za samospoznajom.

tko spoznaje?

svi dolazimo na ovaj svijet cjeloviti, samo toga nismo uvijek svjesni. paradoks leži u tome da kako postajemo “svjesniji” sebe, rastući i upoznavajući se, tako polako zaboravljamo tu cjelovitost putem vanjskih utjecaja na naše živote.
i odjednom, u jednom trenutku, nešto nas potakne da krenemo ponovo u potragu za cjelovitošću. za cjelinom.
i tražimo…
no, jedino što trebamo jest sjetiti se da to već jesmo.
kao što ne možemo bez ogledala primijetiti gdje nam je ostao trag tople čokolade ili šlaga na gornjoj usni, osjećamo ih, ali ne znamo točno dokle sežu, tako je lakše uz pomoć stručne osobe koja nas zrcali primijetiti dokle sežu naši obrisi, naše posebnosti pa i naše zaboravljene nijanse.
moj je zadatak pratiti vas u procesu samospoznaje, radilo se o ispunjenju jedne jedine želje odnosno cilja ili o stvaranju jasnoće unutar sebe. pa i otići dalje…
mogu slobodno reći da mi je Život, isključivo posvećen potrazi za odgovorima. mnoge su me škole, procesi, knjige, a ponajviše iskustvo rada na svijesti i susreti s iznimnim ljudima, vodili nemilice na putu da prosljeđujem stečeno znanje dalje i u tome vidim i osjećam ispunjenje. pratim klijentov osobni ritam, vibraciju, potrebu, znatiželju… pa gdje god da nas odvedu…

certifikati – EMCC senior practitioner,  lifecoach (tt® coaching)
procesor tehnika peat, aspektika, dp4

HBDI® practitioner

radionice osobnog razvoja

unVEIL: proces osvještavanja vrijednosti i identifikacija radi suočavanja i oslobođenja od istih

EGOGRAFIA: put u centar ega, što je ego, kako se manifestira. shvatiti ga da bi ga se stavilo u službu djelovanja.

UNIVERSALAWS: prirodni zakoni u svakodnevnoj primjeni.

HUMAN TYPES: mastermind seminar o tipologijama ljudskog bića

formarte

iskustvene radionice bazirane na umjetnosti: književnosti, slikanju, pisanju, glazbi, glumi…

put ka upoznavanju sebe i drugih kroz oslobađanje intuitivnog i tjelesnog, kreativnog i neukroćenog, neposrednog doživljaja…

kreativno i destrukturirano djelovanje prečesto je izostavljeno iz naše svakodnevice. time je i naš puni potencijal ograničen i zagušen, dok često, mada nesvjesno, vapi za izražavanjem i oslobađanjem.

lifecoaching

individualizirano praćenje osobnog rasta u jedan-na-jedan sastancima. osvještavanje usvojenih obrazaca ponašanja, postizanje jasnoće, rješavanje konkretnih problema, dostizanje ciljeva, prevazilaženje strahova i blokada i nadasve ostvarenje želja.
uzdizanje svijesti radi općeg boljitka bivanja sa sobom i okolinom.

coaching je proces koji tiho, ali sigurno, potpomaže klijenta da se primiče k sebi. stručnim vodstvom i intuitivnom inspiracijom coach je ogledalo koje omogućava jasnoću pogleda u klijentovu unutrašnjost.

članci