all about you

u prirodi je čovjeka žudnja za samospoznajom.

o nama

svi dolazimo na ovaj svijet cjeloviti, samo toga nismo uvijek svjesni. paradoks leži u tome da kako postajemo “svjesniji” sebe, rastući i upoznavajući se, tako polako zaboravljamo tu cjelovitost putem vanjskih utjecaja na naše živote.
i odjednom, u jednom trenutku, nešto nas potakne da krenemo ponovo u potragu za cjelovitošću.
i tražimo se…
no, jedino što trebamo jest sjetiti se da to već jesmo.
kao što ne možemo bez ogledala primijetiti gdje nam je ostao trag tople čokolade ili šlaga na gornjoj usni, osjećamo ih, ali ne znamo točno dokle seže, tako je lakše uz pomoć stručne osobe koja nas zrcali primijetiti dokle sežu naši obrisi, naše posebnosti pa i naše zaboravljene nijanse.
naš je zadatak pratiti vas u procesu samospoznaje, radilo se o ispunjenju jedne jedine želje odnosno cilja ili o stvaranju jasnoće unutar sebe.
možemo slobodno reći da su nam životi, kako privatni tako i radne karijere, posvećeni potrazi za odgovorima. mnoge škole, procesi, knjige, a ponajviše iskustvo rada na sebi i s ljudima, vode nas nemilice na putu da prosljeđujemo stečeno znanje dalje i u tome vidimo i osjećamo naše ispunjenje. pratimo klijentov osobni ritam, vibraciju, potrebu, znatiželju… pa gdje god da nas odvedu…

certifikati –  lifecoach (tt® coaching)
procesor tehnika peat, aspektika, dp4

HBDI® practitioner

članci