all about you

u prirodi je čovjeka žudnja za samospoznajom.

o nama

svi dolazimo na ovaj svijet cjeloviti, samo toga nismo uvijek svjesni. paradoks leži u tome da kako postajemo “svjesniji” sebe, rastući i upoznavajući se, tako polako zaboravljamo tu cjelovitost putem vanjskih utjecaja na naše živote.
i odjednom, u jednom trenutku, nešto nas potakne da krenemo ponovo u potragu za cjelovitošću.
i tražimo se…
no, jedino što trebamo jest sjetiti se da to već jesmo.
kao što ne možemo bez ogledala primijetiti gdje nam je ostao trag tople čokolade ili šlaga na gornjoj usni, osjećamo ih, ali ne znamo točno dokle seže, tako je lakše uz pomoć stručne osobe koja nas zrcali primijetiti dokle sežu naši obrisi, naše posebnosti pa i naše zaboravljene nijanse.
naš je zadatak pratiti vas u procesu samospoznaje, radilo se o ispunjenju jedne jedine želje odnosno cilja ili o stvaranju jasnoće unutar sebe.
možemo slobodno reći da su nam životi, kako privatni tako i radne karijere, posvećeni potrazi za odgovorima. mnoge škole, procesi, knjige, a ponajviše iskustvo rada na sebi i s ljudima, vode nas nemilice na putu da prosljeđujemo stečeno znanje dalje i u tome vidimo i osjećamo naše ispunjenje. pratimo klijentov osobni ritam, vibraciju, potrebu, znatiželju… pa gdje god da nas odvedu…

certifikati –  lifecoach (tt® coaching)
procesor tehnika peat, aspektika, dp4

HBDI® practitioner

 

radionice osobnog razvoja

unVEIL: proces osvještavanja vrijednosti i identifikacija najprisutnijih strahova da bi se s njima suočili

EGOGRAFIA: put u centar ega, što je ego, kako se manifestira. shvatiti ga da bi ga se stavilo u službu djelovanja.

UNIVERSALAWS: prirodni zakoni u svakodnevnoj primjeni.

HUMAN TYPES: mastermind seminar o tipologijama ljudskog bića

formarte

iskustvene radionice bazirane na umjetnosti: književnosti, slikanju, pisanju, muzici, glumi…

put ka upoznavanju sebe i drugih kroz oslobađanje intuitivnog i tjelesnog, kreativnog i neukroćenog, neposrednog doživljaja…

kreativno i destrukturirano djelovanje prečesto je izostavljeno iz naše svakodnevice. time je i naš puni potencijal ograničen i zagušen, dok često, mada nesvjesno, vapi za izražavanjem i oslobađanjem.

lifecoaching

individualizirano praćenje osobnog rasta u jedan-na-jedan sastancima. osvještavanje usvojenih obrazaca ponašanja, postizanje jasnoće, rješavanje konkretnih problema, dostizanje ciljeva, prevazilaženje strahova i blokada i nadasve ostvarenje želja.
uzdizanje svijesti radi općeg boljitka bivanja sa sobom i okolinom.

coaching je proces koji tiho, ali sigurno, potpomaže klijenta da se primiče k sebi. stručnim vodstvom i intuitivnom inspiracijom coach je ogledalo koje omogućava jasnoću pogleda u klijentovu unutrašnjost.

članci